Bildesalg

Alle bildene på vår nettside er til salgs, ta en kikk på galleriene å la deg inspirere. Bildene kan leveres på en rekke materialer, fra vanlige papirkopier til trykk på aluminium, lerret og akryl for å nevne noen alternativer.

For utdypende informasjon om de forskjellige materialene ta en kikk på linken om Utsmykning Prisliste nederst på denne siden. For komplett prisliste med flere størrelser, eller for pris på andre varianter og materialer, send oss en mail.

Når du har funnet det du liker og valgt det bildet du ønsker på veggen trenger vi følgende opplysninger:

# Bildets nr

# Ønsket størrelse

# Hvordan du vil ha bildet trykket

Aluminium: Vår bestselger er trykk direkte på aluminium som er en nyere metode for å presentere bildene på. Det er moderne og stilrent samtidig som det er lett å holde. Med bildene trykt på aluminiumsplate får man ekte gallerikvalitet samtidig som bildene presenteres svært delikat og tidløst. Bilder trykt på aluminium kan også henge utendørs. Bildene under er aluminiumstrykk.

På aluminiumsplater kan man velge mellom galleri veggfesteskinner som er et skjult opphengssystem som vil få bildene til å fremstå "svevende" med klaring til veggen. Alternativt avstandsstykker som monteres i hvert hjørne av bildet. Trykk på aluminium passer på bilder i alle størrelser men egner seg spesielt godt på de større formatene.

ALLE BILDENE: Bildene er tatt med Canon`s fullformats kameraer og Canons beste opptikk i hele spekteret fra vidvinkel til telelinser. Bildene er tatt i RAW-format for å gi den beste kvalitet i alle ledd. Høy bildekvalitet i hele prosessen gjør at det er få begrensninger i forhold til formater og størrelser.

--------

Til info: Bilder som lages i store størrelser vil aldri kunne fremstå like skarpe som på en liten dataskjerm, fargetoner vil også kunne avvike noe fra digitalt til trykt bilde. Store forstørrelser er tiltenk å betraktes på litt avstand for å komme til sin rett. Vi gjør også oppmerksom på at tilvirkningskjøp (kjøp som er foretatt ut fra forbrukerens spesifikasjoner og individuelle valg) er untatt fra angreretten.